Η Triaena Tours & Congress ιδρύθηκε το 1959 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχετικών με τη διοργάνωση Συνεδρίων, Εταιρικών Εκδηλώσεων και ταξιδιωτικών πακέτων.

Στηριζόμενοι στο εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και στην πολυετή μας πείρα, φέρνουμε εις πέρας όλων των ειδών τις Εταιρικές Εκδηλώσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με τα πλέον σύγχρονα μέσα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε μεγάλες εταιρείες όσο και σε μεμονωμένους επαγγελματίες ενώ η συνεργασία μας με αξιόπιστους προμηθευτές εγγυάται το υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα και την επιτυχημένη διοργάνωση της κάθε Εκδήλωσης ή Συνεδρίου.


Το Επαγγελματικό Κέντρο της Triaena Tours & Congress οργανώνει και φιλοξενεί εταιρικές συναντήσεις, συνεντεύξεις τύπου, εκδηλώσεις προώθησης προϊόντων αλλά και κάθε είδους θεματικές εκδηλώσεις.

Όποια και αν είναι η περίσταση – συνάντηση στελεχών ή συνεργατών, παρουσίαση ή έκθεση νέων υπηρεσιών και προϊόντων – σας παρέχουμε τα μέσα για να φέρετε εις πέρας το επιχειρηματικό σας εγχείρημα.

Οι αίθουσές μας μπορούν να φιλοξενήσουν εταιρικές συναντήσεις 10-15 ατόμων αλλά και εκδηλώσεις μέχρι και 150 ατόμων.

Ειδικότερα, η εταιρεία σας παρέχει ένα πλήρως εξοπλισμένο Business Center και in-house υπηρεσίες που σας λύνουν τα χέρια και σας επιτρέπουν να οργανώσετε και να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε επιχειρηματική σας δραστηριότητα απλά και άμεσα.

Κοινωνικά δίκτυα
© 1959 - 2018 | Πολιτική Απορρήτου
Πνευματικά Δικαιώματα

Ενημέρωση


Γραμμή Υποστήριξης
+30-210-749-9300
info@triaenatours.gr
Αρχική | Όροι χρήσης Ιστοτόπου | Όροι Κρατήσεων | Πολιτική Απορρήτου | Επικοινωνία Comodo SSL