Η Triaena Tours & Congress ιδρύθηκε το 1959 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχετικών με τη διοργάνωση Συνεδρίων, Εταιρικών Εκδηλώσεων και ταξιδιωτικών πακέτων. Στηριζόμενοι στο εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και στην πολυετή μας πείρα, φέρνουμε εις πέρας όλων των ειδών τις Εταιρικές Εκδηλώσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με τα πλέον σύγχρονα μέσα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το κλειδί για την επιτυχημένη διοργάνωση ενός Συνεδρίου είναι ο συνδυασμός τεχνογνωσίας, οργάνωσης, εμπειρίας και σύμπνοιας με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.


Η Triaena Tours & Congress, εγγυάται την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου από τον αρχικό προγραμματισμό έως και την εφαρμογή του, δημιουργώντας κάθε φορά μια ιστορία επιτυχίας. Τα στελέχη μας, πρωτοπόροι στον Συνεδριακό κλάδο, εργάζονται με αφοσίωση, ζήλο και μοναδικό γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας.


Το Business Center της Triaena Tours & Congress οργανώνει και φιλοξενεί́ εταιρικές συναντήσεις, συνεντεύξεις τύπου, εκδηλώσεις προώθησης προϊόντων αλλά́ και κάθε είδους θεματικές εκδηλώσεις. Οποία και αν είναι η περίσταση – συνάντηση στελεχών ή συνεργατών, παρουσίαση ή έκθεση νεών υπηρεσιών και προϊόντων – σας παρέχουμε τα μέσα για να φέρετε εις πέρας το επιχειρηματικό́ σας εγχείρημα. Οι αίθουσες μας μπορούν να φιλοξενήσουν εταιρικές συναντήσεις 10-15 ατόμων αλλά́ και εκδηλώσεις μέχρι και 150 ατόμων.

Κοινωνικά δίκτυα
© 1959 - 2018 | Πολιτική Απορρήτου
Πνευματικά Δικαιώματα

Εγγραφή στο Newsletter


Γραμμή Υποστήριξης
+30-210-749-9300
info@triaenatours.gr
Αρχική | Όροι χρήσης Ιστοτόπου & Πολιτική Απορρήτου | Επικοινωνία Comodo SSL